Aron Johansson matchvinder i Holland

Den tidligere AGF-bomber blev den store helt, da AZ Alkmaar nedlagde Vitesse. Simon Poulsen fik en time på banen.

AZ Alkmaar og Simon Poulsen kunne lørdag spille sig op i top fem i Æresdivisionen med en sejr over Vitesse. En mission der lykkedes med en tidligere AGF-profil i hovedrollen. Aron Johansson sikrede nemlig sejren på 1-0.

Vitesse startede bedst med flere lovende forsøg i indledningen. Alligevel var det værterne fra Alkmaar, der først kunne juble. Efter 14 minutters spil spillede Thom Haye Aron Johansson i en god position, og her svigtede den tidligere Superliga-bomber ikke.

Med 1-0 på tavlen kom der ro på værterne, der dominerede uden at skabe store tilbud frem mod pausen. De store chancer udeblev dog også fra Vitesse, og så kunne de to mandskaber gå til pausen med 1-0 på tavlen.

Ti minutter inde i anden halvleg forsøgte Marko Vejinovic sig udefra, men skarpheden manglede for Vitesse. Også Abiola Dauda forsøgte sig, men trods flere gode forsøg gennem hele anden halvleg, formåede gæsterne ikke at udligne.

Med sejren på 1-0 indtager AZ Alkmaar femtepladsen i Æresdivisionen, hvor man har samlet 21 points.