Arsenal-aktionær hjælper Rusland med at betale Capellos løn
Foto: Polfoto
Landshold

Arsenal-aktionær hjælper Rusland med at betale Capellos løn

Arsenals storaktionær, Alisher Usmanov, har lånt det russiske fodboldforbund knap 40 millioner kroner, så de kan udbetale den løn, som de skylder til Ruslands italienske landstræner, Fabio Capello.

Arsenals storaktionær, Alisher Usmanov, er trådt til for at hjælpe det russiske fodboldforbund med at betale Fabio Capellos løn, da de befinder sig i økonomiske problemer. 

Adskillige medier mener at vide, at Capello ikke har har fået udbetalt løn for jobbet som landstræner for Rusland siden juni måned. Det fik for få dage siden Ruslands sportsminister til at stå frem og sige, at situationen ville blive læst i løbet af få dage, da fodboldforbundet nu havde allieret sig med forretningsfolk, som kunne betale Capellos løn. 

Ifølge Sky Sports, så er det altså Arsenal-aktionæren, Alisher Usmanov, som er trådt til og har lånt det russiske fodboldforbund knap 40 millioner kroner, som skal dække Capellos manglende løn. 

Sky Sports erfarer fra kilder tæt på Usmanov, at den russiske forretningsmand er trådt til og har hjulpet det russiske fodboldforbund, fordi han mener, det er pinligt, at fodboldforbundet ikke har formået at kunne udbetale løn til Capello. Samtidig er Usmanov storsponsor til VM-slutrunden i 2018, som skal afholdes i netop Rusland.