Spilforslag til Copa Libertadores
Foto: Polfoto
Spil

Spilforslag til Copa Libertadores

I Sydamerika er de netop gået igang med gruppespillet i deres pendant til Champions League, den traditionsrige Copa Libertadores, og Gambleren har fire natkampe i kikkerten

Tirsdag 23.00
Huracan - Mineros de Guyana, Mineros under 0,5 mål, 21 units
Odds 1,80 Tipico

I denne gruppe 3 skal holdene ud i første gruppekamp i denne uge, og jeg lægger ud med en satsning på, at gæsterne fra Venezuela IKKE kommer på tavlen. Huracan fra Argentina gik igennem deres to kval-kampe ved at vinde 4-0 ude og spille 0-0 hjemme mod Alianza Lima. I lørdags vandt de sæsonens første hjemmekamp i den argentinske liga med 1-0 over Arsenal. Arsenal var pudsigt nok Mineros' seneste modstander i denne turnering, tilbage i 2008, hvor de tabte udekampen med 2-0. 

Onsdag 01.15
Racing Club - Guarani (asian handicap -1) 1, 22 units
Odds 1,75 Unibet

Videre til en anden argentinsk klub med hjemmebanefordel, og den regner jeg med, at de benytter til at vinde. De åbnede gruppespillet i sidste uge med at vinde intet mindre end 5-0 på udebane over Tachira. Samtidig spillede Guarani 2-2 på hjemmebane, og dermed er de oppe på 17 kampe i træk i denne turnering uden sejr. 15 af disse er endt med nederlag, heraf deres seneste otte udekampe i træk, og fem af disse er endt med nederlag på mindst to mål.

Onsdag 03.30 
Sporting Cristal - Deportivo Tachira, Cristal og over 2,5 mål, 16 units
Odds 2,40 bet365

Også her er vi i gruppe 8, hvor disse to åbnede med målrige kampe og hvorfor ikke bare fortsætte trenden med den tilføjelse, at Tachira desuden taber? De har tabt 14 af deres seneste 17 udekampe i denne turnering, og i samtlige deres seneste otte nederlag blev der også scoret mere end to mål. Læg dertil, at Cristal har vundet seks af deres otte seneste hjemmekampe og i fire af disse gik kampen også over to scoringer.

Onsdag 03.30 
Emelec - The Strongest (asian handicap +1,25) 2, 21 units
Odds 1,77 bet365

Det er IKKE mange udekampe, som The Strongest vinder i denne turnering, så man kan også sagtens overveje "bare" at spille 1-tallet eller den frækkere version i form af en hjemmesejr på præcis et overskydende mål. Ni af deres seneste 10 hjemmesejre i Copa Libertadores blev nemlig vundet med ét mål. Jeg har valgt ovennævnte model, fordi The Strongest på det seneste synes at have udviklet deres udebane-færdigheder. Deres seneste tre udekampe i denne turnering sluttede uafgjort efter ordinær spilletid. Derfor føler jeg mig bedst klædt på med dette væddemål, som giver odds 1,77 ved udesejr eller remis og det halve odds ved hjemmesejr på et mål.