West Ham bekræfter: Winston Reid forlænger
Foto: Kirsty Wigglesworth/Polfoto
Premier League

West Ham bekræfter: Winston Reid forlænger

Winston Reid har forlænget sin kontrakt med Premier League-klubben West Ham.

Hvad der har været fremme tidligere på dagen, er nu officielt: Premier League-klubben West Ham har forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Winston Reid. Den tidligere FC Midtjylland-spiller har underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2021. Det bekræfter den engelske klub på sit website. 

Der har været mange spekulationer om Winston Reids fremtid, fordi hans forhenværende kontrakt udløb efter denne sæson, men nu har parterne altså papir på hinanden de kommende seks et halvt år. 

26-årige Winston Reid glæder sig over kontraktforlængelsen.

- Det er en af de ting, der tager noget tid, men vi blev enige til sidst, og jeg er meget glad for at være her i den næste fase af min karriere. Jeg ser frem til det. I sidste ende føler jeg mig godt tilpas her. Jeg talte med formand David Sullivan og de andre, og jeg følte mig værdsat her. Han var meget opsat på at få aftalen i hus og beholde mig i klubben, så jeg vil gerne takke ham for det, og jeg er glad for at være her de næste seks år, siger Winston Reid i en meddelelse. 

- Min familie er ligeledes glad for at bo her. Vi har været en del af klublivet i London, så vi vejede alle faktorer op mod hinanden, og jeg er tilfreds med at blive her, tilføjer han. 

Newzealandsk-fødte Winston Reid kom til West Ham i sommeren 2010 fra den danske Superliga-klub FC Midtjylland efter at have leveret fine præstationer under VM i 2010.