Arsenal nu også med i kampen om dansk talent
Foto: Polfoto
Premier League

Arsenal nu også med i kampen om dansk talent

Arsenal, Southampton og Galatasaray er alle med i kampen om det 18-årige danske FC Nordsjælland-talent Emre Mor.

Der har været skrevet og sagt meget omkring FC Nordsjælland-talentet Emre Mor, der har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Farum Park i løbet af efteråret. 

Independent skriver nu, at Emre Mors repræsentanter i denne uge mødtes i København for at diskutere den 18-årige midtbanespillers fremtid, men de har ikke nået enighed omkring hans næste destination. Emre Mor valgte sidste år at skifte sine agenter ud med den større og mere velkendte agent Muzzi Ozcan, der har flere kontakter i udlandet, og har base i London.

Endvidere skriver den engelske avis, at Manchester United og Liverpool tilbage i november havde sendt scouts til Danmark for at overvåge Mor, og interessen fra andre klubber er sidenhen vokset. 

Den nyeste klub til at melde sin interesse i Mor er ifølge Independent Arsene Wengers Arsenal. Endvidere skriver Independent, at den tyrkiske klub Galatasaray også er interesseret i midtbanespilleren, der i denne sæson står noteret for to førsteholdskampe - henholdsvis mod Randers FC og Brøndby. 

Omend, det virker noget usandsynligt med den store interesse i Mor, så kommer meldingen fra en troværdig, stor og respekteret avis som Independent.