Bacca-straffespark gav vigtig Milan-sejr på Dall'Ara

AC Milan besejrede Roberto Donadonis Bologna med 1-0, efter Carlos Bacca afgjorde kampen fra straffesparkspletten.

På Stadio Renato Dall'Ara stod Bologna og AC Milan her til aften over for hinanden. Hjemmeholdet havde ikke det store at spille for, da overlevelse var sikret, og de europæiske pladser var uden for rækkevidde. Rossoneri havde til gengæld noget mere at spille for, da de med en sejr kunne stjæle sjettepladsen fra Sassuolo, der giver EL-kval - i hvert fald for en dag.

Neroverdi

gæster i morgen Frosinone på Stadio Matusa.

Kampen var 12 minutter gammel, da stortalentet Amadou Diawara fik sit andet gule kort i kampen. Det skete, efter han erobrede bolden på midtbanen, hurtigt mistede den, og så fik Montolivo erobret bolden. Milan-anføreren blev tacklet hårdt, og så lagde han sig ned. Det resulterede i et gult kort til den 18-årige midtbanespiller.

AC Milan kom foran 1-0 ved Carlos Bacca, da colombianeren eksekverede et straffespark i mål. Da Costa i Bologna-målet fik ellers fingerspidserne på bolden. Straffesparket blev begået på Luiz Adriano.

Et farligt hovedstød af Daniele Gastaldello fra det lille felt gik akkurat forbi Da Costas højre stolpe efter 65 minutter.

Fire minutter før tid modtog Luiz Adriano bolden på kanten af feltet og skød på mål, men brasilianerens forsøg røg få centimeter over opstanderen.

Meget mere skete der ikke i opgøret, udover at Bologna fik et mål underkendt, og så er AC Milan at finde på sjettepladsen, der giver EL-kvalifikation. Medmindre altså Rossoneri vinder Coppa Italia-finalen over Juventus den 21. maj. Vinder milanserne kampen på Olimpico i Rom, er Brocchis tropper kvalificeret direkte til Europa League.