EM-spil: Wales vs Belgien
Illustration: Polfoto
Spil

EM-spil: Wales vs Belgien

Der var 10 spilforslag til den første kvartfinale, og Gambleren topper det med 11 nye forslag til Belgiens opgør mod Wales

Fredag 21.00
Wales - Belgien (1-0) X el. X, hhv. 11 og 10 units
Odds 3,35 Unibet og Odds 3,60 Danske Spil

Samlet odds = 1,74

Wales - Belgien (asian 1. halvleg) under 1 mål, 33 units
Odds 1,58 Unibet

Wales - Belgien under 2 mål, 34 units
Odds 2,06 Unibet

Wales - Belgien under 2,5 mål, 44 units
Odds 1,60 Unibet

Belgien er helt nede og være odds 1,70 favorit, eller i omegnen deraf, og det er fair nok, at de er favoritter, men glemmer man ikke lidt, at disse to var i gruppe sammen i kval'en, hvor det sluttede 0-0 og 1-0. I Wales' favør, hvilket altså vil sige, at Belgien ikke scorede mod Wales i 180 minutters fodbold. 

De var også i gruppe sammen forud for det seneste VM, hvor kampene sluttede 1-1 og 2-0, så ingen nederlag til Wales i de seneste tre møder, men tværtimod tre meget tætte kampe. Når det så er sagt, synes jeg også, at Belgien har set rimeligt stærke ud i deres seneste to kampe, men var Ungarn ikke ved at arbejde sig ind i kampen, da Belgien pludselig fik hul til 2-0?

Jo, de var, og Wales har altså holdt nullet i tre af deres fire kampe, og tabte først via et mål langt inde i overtiden, så de virker rimeligt godt organiserede, og kender altså Belgien til hudløshed fra deres fire opgør mod hinanden indenfor fire år, med trupper der i det store og hele minder om dem, begge parter stiller her i Frankrig. 

Derfor tror jeg ikke på, at en eventuel belgisk sejr bliver stor og laver ovennævnte kombination, der giver et odds på 1,74 ved at anvende de to kombinationer, og dermed højere end "ren" belgisk sejr. 

Ved ovennævnte gennemgang mener jeg også at have ført belæg for, at det ikke nødvendigvis bliver en målrig kamp, og i de fire opgør stod det to gange 0-0 og to gange blev der scoret én gang. Deraf de tre satsninger på målfattige udfald.

Wales - Belgien, A. Witsel under 1,5 begåede forseelser, 12 units
Odds 1,55 Unibet

Han har begået tre frispark på de første fire kampe. Hvor han har spillet fuld tid. 

Wales - Belgien, R. Naiggolan under 1,5 begåede forseelser, 9 units
Odds 1,90 Unibet

Han har begået fire frispark på de første fire kampe. 

Wales - Belgien, T. Alderweireld under 0,5 begåede forseelser, 9 units
Odds 1,95 Unibet

Uhhh, tør man tage den med, når han bare må begå et frispark? Jeg vover pelsen. Han har begået ÉT frispark på de første fire kampe! Han begik nul frispark i de to kval-kampe mod Wales. 

Wales - Belgien, Wales under 3,5 hjørnespark, 10 units
Odds 1,85 Unibet

Wales har i tre af deres fire kampe været under fire hjørnespark og i kval'en mod Belgien kom de frem til ét og tre hjørnespark. Værd at prøve af?

Wales - Belgien, under 4,5 off sides, 42 units
Odds 1,65 Unibet

Se, det her lugter af en fremragende væddemål. Ingen af holdene har været involveret i en kamp endnu med flere end 4 off sides. Altså otte kampe tilsammen. INGEN af de otte kampe i 1/8-delsfinalerne havde flere end fire off sides, og i deres to kval-kampe mod hinanden var hhv. 1 og nul off sides. 

Wales - Belgien under 4 kort, 28 units
Odds 1,87 bet365

Der har to, fire og to kort i deres seneste tre møder. Begge spiller normalt rimeligt fair.

Wales - Belgien, Joe Allen får gult kort, 5 units
Odds 5,50 Nordicbet

Jeg har været efter ham, så nu går jeg sgu linen ud, men kun fordi jeg er stædig som et æsel. Han fik tre gule kort i kval'en, men har undgået kort indtil nu. Han fik dog advarsel i BEGGE kval-kampe mod Belgien.