FC Roskilde henter spiller i Rosenborg BK
Foto: FC Roskilde
1. division

FC Roskilde henter spiller i Rosenborg BK

FC Roskilde har hentet en gammel kending hjem, der skal hjælpe klubben til at indfri ambitionerne i 1. division.

Det kommer som noget af en overraskelse, at FC Roskilde i dag har hentet den tidligere klubprofil Emil Nielsen hjem til den sjællandske klub. Emil Nielsen, der kommer til klubben efter et mindre succesfuldt opgør i norske Rosenborg BK, har skrevet under på en 2-årig kontrakt med de lyseblå. 

- Emil har tidligere vist, at han kan toppræstere i det miljø vi har i FC Roskilde, så vi håber på, at dette skifte kan få hans karriere kickstartet igen efter en hård tid i Rosenborg og AGF, udtaler cheftræner Anders Theil til klubbens hjemmeside. 

På trods al interesse fra andre destinationer end Roskilde, var Emil Nielsen ikke i tvivl om, hvad han skulle.

- Der har været andre muligheder både fra Superligaen og Norge. Men jeg mærkede godt efter og følte, at skiftet til FCR var det rigtige for mig nu. Jeg har, siden jeg stoppede i FCR, løbende haft kontakt med Theil (cheftræner Anders Theil, red.). Han var en stor hjælp for mig i mine første år som senior, og han ved, hvad jeg står for, siger Emil Nielsen.

Emil Nielsen bliver i FC Roskilde holdkammerat med blandt andre de tidligere Superligaprofiler Jan Kristiansen, Mikkel Thygesen, Bajram Fetai og Anders Møller Christensen.