Video : Tipsbladet
Superliga

AaB's hjemmebane skifter navn

Fra årsskiftet er der ikke længere noget, der hedder NORDJYSKE Arena, fordi kontrakten mellem AaB og stadionsponsoren udløber. Klubben jagter nu en ny sponsor.

Fodboldelskere i Aalborg kan fra årsskiftet ikke længere komme på NORDJYSKE Arena for at se byens Superligahold. Efter nytår er der nemlig ikke noget, der hedder NORDKYSKE Arena længere, fordi den sponsoraftale NORDJYSKE har med Aalborg Boldklub udløber. Derfor jagter klubben nu en ny stadionsponser. Det skriver NordJyske.dk.

NORDJYSKE har ikke ønsket at forlænge kontrakten, Stephan Schors, der er administrerende direktør i AaB, siger, at samarbejdet mellem klub og sponsor har været godt for begge parter, men at de nu er i dialog med nogle nye sponsere, og håber på at finde en sponsor, hvor både navn og samarbejde kan klinge.

- Vi er i en proces, og der er en fin dialog med en række virksomheder. Det er klart, at med den eksponering, der følger med på tv og især digitalt, hvilket vi lægger ekstra fokus på i øjeblikket og i de kommende år, så er vi oppe i en prisklasse, hvor det ikke er alle virksomheder, der kan være med. Tiden må vise, hvor let det er at sælge, men jeg synes, vi har et godt produkt, siger Stephan Schors.

Aalborg Stadion har siden 2012 heddet NORDJYSKE Arena, men fra årsskiftet er det altså fortid.