Video : Tipsbladet
Superliga

Rekord-Ishak: Vi har flyttet os som hold

Randers' angriber Mikael Ishak er nu klubbens mest scorende spiller i Superligaens historie, og det er takket være en forbedring af holdets spil.

Randers' sejr over Lyngby på 2-0 var ikke bare tre point og et clean sheet til kontoen. For angriberen Mikael Ishak var det også en rekord. Med sin scoring til 1-0 efter 25 minutter blev Ishak den mest scorende Randers-spiller i Superligaens historie. Han er nu oppe på 29 mål, hvilket er et mere end den tidligere rekordhaver Ronnie Schwartz. Men Ishak vil ikke kun nøjes med at være den mest scorende Randers-spiller i Superligaen - han vil være den mest scorende i klubbens historie. 

På den konto skal han overhale Ronnie Schwartz en gange mere, fordi Schwartz i sin tid i klubben nåede 40 scoringer. Ishak er på nuværende tidspunkt på 33, hvilket betyder, at han også skal overhale Djiby Fall på vejen, da Fall er på 36 mål i Randers-trøjen.

Rekorden som den meste scorende Randersspiller nogensinde er kommet tættere på takket være en udvikling i Randers' spil, mener Mikael Ishak, der ser stor fremgang i spilopbygningen og kreeringen af chancer.

- Det handler også meget om, at vi som hold har flyttet os og er blevet endnu bedre i denne sæson. I al den tid, jeg har været i Randers, har vi været gode til at have bolden, men jeg synes vi har udviklet vores spil meget, og har gennem Olafur Kristjansson (cheftræner, red.) fået en ny dimension ind. Nu er vi ikke bare gode til at have bolden, men vi er også blevet bedre til at spille den frem ad banen og skaber mere end vi har gjort tidligere. Det er dejligt - ikke mindst for en angriber som mig, siger Mikael Ishak til Randers Amtsavis.

Mikael Ishak skal, hvis han fortsætter sit målsnit med 0,45 mål pr. kamp, bruge 18 kampe mere for at blive den mest scorende spiller i Randers' historie. Næste mulighed for at komme tættere på rekorden er på lørdag, når FC Nordsjælland kommer på besøg i Randers.