Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg forlænger med offensiv nøglespiller

Davit Skhirtladze har forlænget sin aftale med SIF.

Peter Sørensen har fået flere tidlige julegaver i form af forlængelser med Robert Skov, Sammy Skytte og Simon Jakobsen, og nu kan manageren i SIF åbne for endnu en glædelig nyhed.

Silkeborg IF har nemlig offentliggjort, at klubben har forlænget aftalen med georgiske landsholdsspiller Davit Skhirtladze, der har underskrevet en aftale gældende frem til sommeren 2019.

- Det er gået godt for mig, siden jeg kom til SIF. Jeg spiller kampene og hjælper holdet. Desuden er SIF et sted, hvor vi er konkurrencedygtige i Superligaen. Derfor er SIF det bedste sted for mig at blive bedre, og jeg kan udvikle mig endnu mere her, siger Davit Skhirtladze til klubbens hjemmeside.

Den teknisk begavede angriber er ikke kendt for mange mål, men han har alligevel scoret syv gange i efteråret, hvor især et hattrick i Viborg var højdepunktet. Og Peter Sørensen håber på, at Skhirtladze, 23 år, nu kan blive en mere stabil spiller.

- Davit har haft en ujævn seniorkarriere og vel kun haft to gode halve år hidtil i karrieren, efteråret 2012 i AGF og det efterår, vi lige er gået ud af i SIF. Han har haft for få kampe i forhold til det talent, han besidder, hvor han på sine bedste dage holder et niveau, der er ud over Superligaen. Vi tror i SIF på, at han stadig har et uudfoldet potentiale, og det regner vi med at kunne forløse i den kommende kontraktperiode, siger Peter Sørensen.

Det er et år siden, at Skhirtladze blev hentet til SIF fra AGF, hvor han nu altså skal være frem til sommeren 2019.