Video : Tipsbladet
Superliga

Robert Skov: Vi har fandme en god trup

Robert Skov er dybt imponeret over de unge spillere og den optakt, Silkeborg IF har haft indtil videre.

Forberedelserne til foråret i Alka Superligaen spidser til. De tællende kampe starter om få uger, og en af de klubber, der skal forsøge at vriste sig fri fra konkurrenterne i bundregionen er Silkeborg IF. 

Netop Silkeborg har haft en god opstart indtil videre, hvor det er blevet til sejre over FC Midtjylland, Brabrand og Lyngby Boldklub. Samtidig har flere af de helt unge spillere vist, at man vil lege med om pladserne, og det skaber respekt hos holdets storprofil Robert Skov: 

- Det er pisse fedt. Jeg synes, vi har en konkurrencedygtig og god trup. Det kan godt være, at nogen mener, at vi ikke er så mange, men jeg synes fandme, at vi har en god trup. De unge er rigtig dygtige og leverer en god indsats, siger Robert Skov til klubbens hjemmeside.

Robert Skov har desuden flere roser til de unge talenter, der for alvor har grebet chancen:

- Det er dejligt, at de er klar til at tage fra som seniorspillere, for det er sådan, at vi andre ser dem. Vi har nogle dygtige unge, og dem skal der være plads til, og de bliver kun bedre og bedre, fortæller Robert Skov.

Robert Skov fik selv debut for Silkeborg IF som helt ung spiller i 2013. Nu er han blandt de største profiler fra søhøjlandet.