Durmisi fastslår: Ingen henvendelse fra Liverpool
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
La Liga

Durmisi fastslår: Ingen henvendelse fra Liverpool

Den danske venstre back Riza Durmisi har ikke hørt noget fra Liverpool, fortæller han til det spanske medie ABCdesevilla.

Den danske forsvarsspiller Riza Durmisi, 23 år, forlod i sommer Brøndby IF for at spille for spanske Real Betis, og skiftet har været godt for venstrebacken, der i denne sæson har været fast mand og kun har misset kampe på grund af sygdom og skader.

I Betis, hvor Durmisi spiller som wing-back, har han fortsat mere end fire år igen af sin aftale med klubben fra den bedste spanske række, men alligevel har rygterne allerede meldt om engelsk interesse fra Liverpool.

Riza Durmisi afviser dog at have hørt noget fra klubben, der har Jürgen Klopp i spidsen.

- Der har ikke været nogen henvendelse til mig, så jeg ved kun, hvad medierne siger. Det betyder selvfølgelig, at jeg gør det godt lige nu, men jeg er ikke så interesseret. Jeg har det godt i Betis, og jeg fokuserer kun på mit hold. Jeg er glad, og jeg elsker den her klub og dens fans. Jeg vil gerne vokse her i Betis. Selvfølgelig kan situationen ændre sig, hvis Betis vil sælge mig, men jeg underskrev en femårig aftale her, siger Riza Durmisi til det spanske medie ABCdesevilla.

I det hele taget handler det om ikke at lade sig gå på af rygterne, siger Riza Durmisi.

- Pressen kan skrive, at Barcelona og andre klubber følger mig, men der er altså forskel på, om de følger mig, eller om de er interesserede, og de er noget konkret. Det er et interessant spørgsmål, for det er den slags, der ødelægger mange unge spillere, der siger: "Åh, de vil købe mig." Men det er kun ord, og der kommer aldrig et tilbud. Du er nødt til at forblive fokuseret og mentalt stærk og gøre dit bedste. Mange unge spillere taber hovedet, når de her ting sker. Man skal tage det roligt. Når en kontrakt ligger der, er det noget andet, men indtil det sker: Slap af, siger den danske back.

Riza Durmisi er ud over at være fast inventar på Betis-holdet også fast inventar på det danske landshold.