Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Ny konge af Aalborg

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AaB og Silkeborg, hvor AaB fik en ny helt på toppen.

AaB – Silkeborg IF 3-0 (3-0)
1-0 Jakub Sylvestr (11.)
2-0 Jakub Sylvestr (21.)
3-0 Jakub Sylvestr (40.)

Kampens bedste:

AaB:
Der er en ny konge af Aalborg. Jakub Sylvestr af Aalborg har fået en formidabel start for nordjyderne, og han har med sit flotte hattrick i dag scoret fire mål i sine første to kampe for klubben. Han er kynisk foran mål, og det tyder på, at han er en mand, som AaB vil blive meget glade for.

Derudover fortjener de unge drenge i form af Joakim Mæhle og Magnus Christensen også at blive nævnt, da de begge spillede en rigtig flot kamp.

Silkeborg IF:
Der var ikke mange Silkeborg-spillere, der imponerede stort. De fleste spillede faktisk en relativt dårlig og anonym kamp, men på midtbanen viste unge Sammy Skytte af og til en ro på bolden, som flere kunne lære noget af. Han blev dog pillet ud, og dermed var der mod slutningen kun Dennis Flinta, som viste lidt karakter.

Kampens værste:
Jakub Sylvestr havde en rigtig god dag i offensiven for AaB, og når en angriber har det, går det oftest ud over en forsvarsspiller. Han satte da også Simon Jakobsen ned på alle fire ved sit andet mål, og Silkeborgs nummer fire havde det generelt svært over for AaBs nye angriber. Ved det første mål var han også uheldig at blive ramt i hovedet af bolden, så Nørgaard i målet var chanceløs.

Begge Silkeborgs angribere, Nicklas Helenius og Andreas Albers, blev desuden skiftet ud, hvilket også viser, at de var fuldstændig usynlige kampen igennem.

Kampens detalje:
Der har været en lang vinterpause, og Ibrahim Moro har tilsyneladende ikke brugt den på skudtræning i et håb om at blive mere målfarlig. Midtbanespilleren havde i starten af kampen flere forsøg fra distancen, som mange serie 5-spillere ville skamme sig over. Herefter stod den heldigvis for Silkeborg mest på defensive aktioner fra ghaneseren.