• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Ny OB-midt om storsejr: AaB luller sig selv i søvn

Ny OB-midt om storsejr: AaB luller sig selv i søvn
Jan Christensen / Getty Images

Casper Nielsen scorede til 1-0 for OB i går mod AaB, og det var hans første scoring for den fynske klub.

Af Robin Ettinger-Erichsen

I januar købte OB den centrale midtbanespiller Casper Nielsen fri af hans kontrakt med Superliga-konkurrenterne fra Esbjerg. Det har indtil videre vist sig som værende en klog investering, fordi Nielsen har spillet en central rolle i OB's kampe indtil videre. 

I går kom den nye nummer 11 så på måltavlen for første gang for de fynske striber i sejren over AaB, og han var derfor en tydeligt glad, da han efterfølgende skulle give kamprapport til OB's hjemmeside.

- Det er altid fedt at score, og især når man vinder, så er det ekstra sjovt – og 4-0, så er det helt perfekt! Vi får lavet vores mål, og fra kamp til kamp formår vi at tage de gode ting med og bygge videre på det. Når man arbejder så hårdt, som vi gør, så er der en god chance for at vinde fodboldkampe, så det er superfedt, og vi skal fortsætte det gode arbejde. Vi lod bare AaB have bolden, de skaber ikke noget, og de luller måske sig selv lidt i søvn, og så er vi farligere på kontraangreb i den anden ende, siger Casper Nielsen.

Det var tredje gang ud af tre mulige, at OB tog point med Casper Nielsen på banen. Først blev det til 3-0 over Randers, siden 1-1 mod Horsens og i går altså 4-0 over AaB.

Scoringen var samtidig Nielsens første scoring i denne Superliga-sæson. Han har i alt spillet 20 kampe, sammenlagt for Esbjerg og OB, og lavet et mål og en assist.

Superliga

Mere Superliga

Fokus