• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

David Luiz: Vil bytte plads på Årets Hold for Chelsea-titel

Brasilianeren er kommet på Årets Hold i Premier League. Men han ville gladeligt bytte den hæder for et Premier League-trofæ til Chelsea.

Af Nicolai Dupont

David Luiz modtog i april stor hæder i form af en plads på Årets Hold i Premier League. Men selvom brasilianeren er glad for anerkendelsen, så betyder mesterskabet stadig langt mere.

- Det er fantastisk, men det vigtigste er titlen. Det er dejligt at blive anerkendt blandt andre spillere. Jeg arbejder hårdt hver dag for at vise mit værd. Jeg er meget glad, men jeg ville bytte det for Premier League-titlen, siger han til Chelseas hjemmeside.

Det ene udelukker dog ikke det andet, så muligheden for både at blive blandt Premier Leagues 11 bedste spillere og vinde trofæet er stadig mulig.

- Hvis jeg kunne vinde begge, ville det være fantastisk.

Chelsea er fire point foran Tottenham på andenpladsen i tabellen. Dog med en kamp i hånden. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.