Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 35. spillerunde

I en runde hvor FC København og Brøndby IF i fik klø, var der mange store præstationer rundt om på de danske stadions.

Det er ikke hver dag, at FC København og Brøndby får en røvfuld i den samme runde, men det var tilfældet i 35. spillerunde, hvor det i stedet var klubber som SønderjyskE og ikke mindst Lyngby, der dominerede. Det smitter da også af på Rundens Hold, hvor der også er repræsentanter fra blandt andre FC Midtjylland.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 35. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, Lyngby BK (4)
Jesper Hansen måtte lade sig passere en enkelt gang af Andrija Pavlovic, men det ændrer ikke ved, at han stod en rigtig flot kamp mod de danske mestre. Var sikker i sin indgriben og god i feltet.

Højre back: Andre Rømer, FC Midtjylland (1)
Det er absolut ikke tit, det sker, at en højre back scorer to runder i træk. Særligt ikke, når personen, der indtager pladsen, egentlig helst vil spille på midtbanen. Mod FC Nordsjælland scorede Rømer igen for FC Midtjylland, og det skal ikke tage noget fra FCM-spilleren, at scoringen aldrig burde have talt. Andre Rømer får en plads på Rundens Hold, fordi han stod godt imod FC Nordsjællands fremragende offensiv.

Central forsvarer: Thomas Sørensen, Lyngby BK (3)
Han var en klippe i forsvaret, og flere gange kom han sit hold til undsætning, når det brændte på. En enkelt gang var han helt inde på selve målstregen for at forhindre en FCK-scoring. 32-årige Thomas Sørensen har været imponerende i denne sæson.

Central forsvarer: Hallgrimur Jonasson, Lyngby BK (1)
Hvis man troede, at der ikke var meget mere tilbage i tanken hos den 31-årige islænding, har han modbevist det godt og grundigt de seneste par uger - og mod FC København i særdeleshed. Jonasson var fremragende mod FC København, og så scorede han tilmed sit første mål siden maj 2014.

Venstre back: Marc Dal Hende, FC Midtjylland (3)
Filip Novak forlader FC Midtjylland til sommer, og Marc Dal Hende er købt ind til at afløse ham. Det beviste han mod FC Nordsjælland, at han godt kan. Den tidligere SønderjyskE-spiller var god offensivt og defensivt.

Højre midtbane: Mikkel Rygaard, Lyngby BK (2)
Flødefoden fra Lyngby er rykket ud på kanten, for der skal ganske enkelt være plads til ham på Rundens Hold. Mikkel Rygaard styrede offensiven for Lyngby i 3-1-sejren over FC København, og prikken over i'et var naturligvis målet til 1-0.

Central midtbane: Jesper Christjansen, Lyngby BK (4)
Jesper Christjansen var på mange måder kampens helt store oplevelse - som han har været det ikke så få gange i Lyngbys fantastiske sæson. Christjansen stod i vejen for næsten alt, hvad FCK havde at skyde med på midtbanen, og han havde også masser af overskud til at bidrage offensivt. Det tidligere Brøndby-talent noterede sig for en assist, og kun stolpen stod i vejen for en scoring.

Central midtbane: Joel Allansson, Randers FC (1)
Alt i alt har svenskeren ikke været noget fund i Randers FC, men mod OB spillede han en af sine få gode kampe for kronjyderne. Var en god mand i maskinrummet på midtbanen, og det hele blev kronet med en tordenstøvle til 1-0.

Venstre midtbane: Christian "Greko" Jakobsen, SønderjyskE (1)
Det sikreste kort på Rundens Hold. Christian "Greko" Jakobsen var meget hård ved sine tidligere holdkammerater i Brøndby, da han lavede hattrick i den sene søndagskamp. Ingen af målene var stor kunst, men "Greko" formåede at stå det rigtige sted i feltet, og det er en vigtig egenskab for enhver offensivspiller. 

Angriber: Paul Onuachu, FC Midtjylland (5)
En af forårets helt store oplevelser i Superligaen var igen skarp foran mål. To scoringer blev det til fra nigerianeren, der også blev serviceret godt af sine holdkammerater. Paul Onuachu ser mere og mere målfarlig ud og mindre og mindre klodset.

Angriber: Morten "Duncan" Rasmussen, AGF (6)
140 mål and still counting. Morten "Duncan" Rasmussen skrev sig mandag ind i historiebøgerne, da han scorede sit Superliga-mål nummer 140 og dermed overhalede Søren Frederiksen på alle tiders topscorerliste. Morten "Duncan" Rasmussen er tit en enmandshær i AGF's angreb, og gang på gang leverer han - det gjorde han også mod Viborg FF. Tillykke, "Duncan"!.

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.