Video : Tipsbladet
La Liga

Zidane: Lige nu mangler vi en angriber

Efter Chelsea har hentet Alvaro Morata indrømmede Zinedine Zidane på et pressemøde, at holdet er blevet svagere på angrebspositionen.

Særligt Kylian Mbappé var en del af mange spørgsmålene, som Zinedine Zidane forsøgte at svare på til et pressemøde i USA. Dog ville den franske træner ikke direkte svare på, hvorvidt Real Madrid var tæt på en aftale med Monaco-bomberen.

- I øjeblikket er der 28 spillere i truppen, og det er dem, jeg fokuserer på. Som altid kan der ske meget, inden transfervinduet lukker. Han (Mbappé, red.) er god, men jeg tænker kun på kampen i morgen og på forberedelserne forud for den nye sæson, sagde Zinedine Zidane på pressemødet.

Herefter spurgte en journalist, om mandskabet var blevet svagere efter et salg af Alvaro Morata, og i denne henseende var Zidane ikke i tvivl.

- Vi så, hvad han gjorde i sidste sæson. Han gjorde meget for holdet. Lige nu mangler vi en angriber, erkendte den franske cheftræner ifølge det spanske medie i Madrid, AS.

Real Madrid er på træningslejr i Los Angeles, og ifølge Sky Sports er klubben i øjeblikket tæt på at sælge Danilo til Manchester City.