Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tidligere toptræner: Aubameyang uerstattelig

Den tidligere Bayern München-træner Ottmar Hitzfeld kalder Dortmund-angriberen uerstatteligt.

Landsholdsspilleren fra Gabon har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Dortmund i sommerens transfervindue, men ifølge Hitzfeldt ville det være katastrofalt, hvis han skiftede væk.

Borussia Dortmund skal være lettede over, at de ser ud til at holde på Pierre-Emerick Aubameyang, da han er deres eneste uerstattelige spiller, siger den tidligere toptræner, Ottmar Hitzfeld.

Den 28-årige, som blev Bundesliga-topscorer i sidste sæson med 31 fuldtræffere, har længe været rygtet væk fra Signal Iduna Park.

Alligevel er det ikke blevet til nogen transfer, selvom der har været interesse fra den kinesiske Super League samt Chelsea og Milan.

Ottmar Hitzfeld, som tidligere har været træner i Dortmund i seks år, mener, at den nuværende, Peter Bosz, skal være glad for at beholde en spiller, som udgør 20 procent af holdet.

- For Peter Bosz er Aubameyang en livsforsikrings virksomhed, siger schweizeren til Eurosport og uddyber:

- Han er den vigtigste spiller for Borussia Dortmund. Man kan erstatte alle de andre spillere, men ikke Aubameyang. Han udgør 20 procent af Borrusia Dortmund. Han er en klasse-angriber, som skaber chancer ud af umulige situationer. Han kan også levere selv og er ikke kun afhængige af sine medspillere.

Ifølge Ottmar Hitzfeld er det også et klart signal til Bayern München at holde på Aubameyang.

- Hvis Dortmund-direktør, Hans-Joachim Watzke, siger, at han bliver til slutningen på sæsonen, så er det et klart signal. Det er en udfordring til Bayern München: Vi vil holde på Aubameyang for at kæmpe med om at blive tyske mestre.

Dortmund sluttede på tredjepladsen i sidste sæson - 18 point efter Bayern München, men slog de tyske mestre i pokalsemifinalen, hvor de senere kunne læfte trofået som vindere.