Video : Tipsbladet
Superliga

AaB i midtbanekrise før Brøndby-kamp: Det ser ikke for godt ud

AaB har store midtbaneproblemer forud for søndagskampen mod Brøndby IF. Anfører Rasmus Würtz er ude, Magnus Christensen er tvivlsom, og for Kasper Risgård ser det sort ud.

De seneste uger har AaB været tvunget til at undvære anfører Rasmus Würtz, og den vigtige midtbanemand regner med at være ude indtil landskampspausen i begyndelsen af oktober.

I sidste rundes kamp mod Silkeborg IF måtte både Magnus Christensen og Kasper Risgård udgå med skader, og i går kunne cheftræner Morten Wieghorst fortælle, at de begge er tvivlsomme til søndagens kamp mod Brøndby IF.

Nu sætter Risgård, der har vikarieret som anfører i Würtz' fravær, selv ord på sin skade, og de ord er ikke opløftende, hvis man havde håbet at se ham på banen på søndag.

- Realistisk set ser det ikke for godt ud i forhold til at blive klar til den kamp, men jeg tør ikke sige noget endeligt, før jeg har snakket med lægen og fysioterapeuten. Så må vi se, hvad de siger, siger Kasper Risgård til Nordjyske.

For at det ikke skal være løgn, er en fjerde central midtbanespiller i skikkelse af Oliver Abildgaard også ukampdygtig. Han er egentlig tilbage på træningsbanen, men ifølge cheftræner Wieghorst er der stadig "et stykke vej, før han igen er til disposition". 

Dermed ligner Filip Lesniak og Robert Kakeeto de eneste to kampklare centrale midtbanefolk i klubben. Dog har altmuligmanden Patrick Kristensen også spillet den position tidligere.

Der er kickoff mod Brøndby klokken 18 på søndag.