2017-10-06 15:59
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Jupp Heynckes tager over fra Carlo Ancelotti og har fået en kontrakt, der gælder resten af sæsonen.

FC Bayern München har nu bekræftet det, som ikke rigtigt var nogen hemmelighed, nemlig at den rutinerede træner Jupp Heynckes overtager cheftrænerjobbet frem til sommer.

Den 72-årige tysker overtager fra Carlo Ancelotti, der blev fyret efter dårligere resultater.

Heynckes sætter sig dermed i trænersædet i Bayern München for fjerde gang. Han var træner fra 87 til 91, igen i 2009 på midlertidig basis, og så var han træner for klubben mellem 2011 og 2013.

Heynckes vandt i 2013 det tyske mesterskab, pokalturneringen og Champions League med Bayern München, så han har ikke overraskende en stor stjerne i klubben og skal altså redde kastanjerne ud af ilden denne gang.

Ud over Bayern har han også været træner for Borussia Mönchengladbach, Athletic Bilbao, Eintracht Frankfurt, Tenerife, Real Madrid, Benfica, Schalke 04 og Bayer Leverkusen.

Gladbach og Bilbao var han træner for over to perioder.

- Jeg ville ikke vende tilbage til en anden fodboldklub. Bayern er min hjerteklub. Mit team og jeg vil gøre alt, hvad vi kan, for at holdet kan præstere, så fansene igen kan nyde succesfuld fodbold. Jeg glæder mig til opgaven, siger den rutinerede tysker til klubbens hjemmeside.

Med trænerposten besat har Bayern-ledelsen også købt sig tid til at finde den træner, der skal tage over på en mere permanent basis - det bliver så fra sommeren 2018.

SENESTE NYT...
OP | NED