Video : Tipsbladet
Landshold

Nasri: Dumt ikke at bruge Benzema

Den tidligere landsholdsspiller Samir Nasri siger, at det franske landshold godt kunne bruge Real Madrid-stjernen Karim Benzemas evner. Han fremhæver, hvor skræmmende en offensiv, franskmændene kunne have med ham på holdet

Danmarks håb om seedning i playoff-kampene afhænger af en fransk sejr over Hviderusland i aften. Og selvom de franske EM-sølvvindere er klare favoritter, kunne de stadig godt bruge lidt hjælp. Det udtaler Samir Nasri med henvisning til Real Madrids Karim Benzema, der ikke har været en del af holdet siden en afpresningssag i 2015. Det skriver den spanske sportsavis Marca. 

- Det er dumt ikke at bruge Benzema. Du ville have et angrib med Karim Benzema, Kylian Mbappé, Antione Griezmann og Ousmane Dembélé. Det ville være fantastisk.

Nasri angiver samtidig Benzemas algeriske rødder som en del af årsagen til, at landstræner Didier Deschamps fortsat udelader angrebsprofilen fra truppen.

- Jeg har været igennem det, det samme har Hatem Ben Arfa. Benzema har haft nogle uheldige udtalelser, og Deschamps har beskyldt ham for racisme. Men der ligger ikke nogen sportslig begrundelse bag, det er simpelthen ikke muligt. 

Offensivspilleren fra Antalyaspor udtrykker da også medlidenhed med sin tidligere landsholdskammerat. 

- Jeg føler med Karim, for han vil virkelig gerne tilbage. Han har været så lang tid i Real Madrid, på et tidspunkt er du nødt til at anerkende hans talent.

Uanset hvad er hverken Samir Nasri eller Karim Benzema med for Les Bleus, når de i tager imod Hviderusland på Stade de France i Paris. Her skal de vinde for at forsvare den førsteplads, de i øjeblikket sidder på, ét point foran Sverige. En førsteplads til Frankrig vil samtidig betyde, at Danmark vil være sikre på at blive seedet i playoff-kampene, og dermed undgå lande som eksempelvis italien i de afgørende kampe for at komme med til VM næste år.