Video : Tipsbladet
Premier League

Pochettino: Vi kan klare os uden Kane

Tottenham-manager Mauricio Pochettino er selvfølgelig ærgerlig over at skulle undvære topscorer Harry Kane, men insisterer på, at holdet godt kan vinde kampe uden ham

I dag fløjtes der op for en kamp af de helt store, når Tottenham besøger Manchester United på Old Trafford. Her kommer Tottenham dog til at skulle undvære holdets topscorer, Harry Kane, der blev skadet i sidste uges sejr over Liverpool. Det er et stort slag for Tottenham, men manager Mauricio Pochettino tror fuldt og fast på, at han hold stadig kan tage de tre point med hjem fra Drømmenes Teater. Det skriver engelske Sky Sports.

- Vi kommer til at mangle vores bedste angriber. Men jeg tror altid på, at vi kan vinde, med det ene eller det andet hold, og den ene eller den anden spiller. Men jeg er skuffet, for han er vores primære angriber, og en af de bedste angribere i Europa, måske i verden.

Det er langt fra første gang, at Harry Kane er skadet. Derfor har Pochettino da også erfaring i at sætte et hold uden den engelske landsholdsangriber. Og han har allerede gjort sig nogle tanker om, hvem der måske kan erstatte Kane i dagens kamp mod Manchester United.

- Vi har spillet uden Harry Kane før. Vi har Fernando (Llorente, red.), og da vi var uden Harry i mange kampe i sidste sæson, spillede vi med Son (Heung-min, red.). Det handler om at finde den rette balance for holdet.

Hvordan Pochettino vælger at stille op på Old Trafford er endnu ikke sikkert. Og det er heller ikke sikkert, hvornår Harry Kane kommer tilbage fra sin skade. Men Pochettino håber på, at han bliver klar til onsdagens Champions League-brag mod Real Madrid hjemme på Wembley.

Inden da skal Tottenham dog igennem dagens kamp i Premier League. Her ligger de nummer tre med 20 point, men kun målscoren adskiller dem fra andenpladsen. Her finder man netop Manchester United, og en eventuel vinder af kampen, vil derfor kunne kalde sig umiddelbar førsteudfordrer til Manchester City, der fører Premier League med 25 point.