Video : Tipsbladet
VM

Dansk storsejr gav ny seerrekord: Nu overtager DR og TV2

Under gårsdagens triumf så hele 1.284.000 seere i gennemsnit med, da Danmark kvalificerede sig til VM.

Så blev seerrekorden endnu engang overgået på Kanal 5. 

I hjemmebane-kampen mod Irland i Telia Parken oversteg seertallet knap en million, men under gårsdagens danske sejr i Dublin så hele 1.284.000 seere i gennemsnit med. Og det er dermed ny seerrekord for kanalen.

- Vi er ovenud begejstrede for 5-1 sejren i aftes og for den vilde seertalsrekord. At næsten 1,3 millioner danskere skulle følge med på Kanal 5 overgår alle vores forventninger, siger administrerende direktør hos Discovery Networks, Christian Kemp.

Faktisk var tallet helt oppe på 1.494.000 seere i slutningen af storsejren over Irland. 

- Landsholdets succes smitter af på os, og vi er enormt glade for det løft, som Christian Eriksen og drengenes resultater har givet ikke bare til Kanal 5, men hele Discoverys tv-gruppe. Samtidig glæder vi os til at dække landsholdets vej til EM i 2020 og VM i 2022, siger Christian Kemp.

Men når Danmark skal spille i Rusland til sommer, skal danskerne klikke over på DR eller TV2 for at se kampene til slutrunderne. Danmarks Radio og TV2 skal nemlig deles om tv-rettighederne under VM i 2018.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.