Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tysk tophold vil ikke sælge angrebsprofil

RB Leipzig vil ikke af med den eftertragtede Timo Werner hverken i januar eller til sommer.

Sidste sommer købte RB Leipzig den tyske angriber, Timo Werner, i Stuttgart for 76 millioner korner. Det har vist sig at være en god handel for den storsatsende Bundesliga-klub.

Den 21-årige Werner har leveret 32 mål og 10 assists i 50 kampe for RB Leipzig, og det har vakt interesse hos andre klubber.

Store klubber som Liverpool og Real Madrid er blevet sat i forbindelse med den tyske landsholdsspiller, men RB Leipzig har ingen intentioner om at sælge den skarpe angriber.

- Hverken til vinter eller sommer. Vi vil beholde Timo Werner hos os. Vi er i intensive forhandlinger med hans rådgiver, fortæller klubbens sportsdirektør, Ralf Rangnick, ifølge Sky Sports.

Werner har også gjort lynkarriere på det tyske landshold, hvor han i 10 landskampe har scoret imponerende syv mål, og han ligner en spiller, som kan få en startplads for Joachim Löws tropper ved VM-slutrunden næste sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.