Også Vejle Boldklub går ind i e-sport
Foto: Getty Images
1. division

Også Vejle Boldklub går ind i e-sport

Ligesom flere andre danske fodboldklubber går Vejle Boldklub nu ind i e-sport.

Det er et interessant marked for flere danske klubber, og nu bevæger også Vejle Boldklub sig ind i e-sport.

Meddelelsen kommer via klubbens hjemmeside, hvor direktør Mads Tønder fortæller lidt om årsagen, til, at klubben har valgt at investere i det lokale e-sportshold "Tricked".

- Vi har valgt at gå ind i e-sporten ud fra den betragtning, at det er en meget interessant sport, som vokser uge for uge. Det er samtidig en sport, hvor vi har muligheden for at nå ud til en stor gruppe af mennesker, som Vejle Boldklub lige nu ikke er i berøring med, siger Henrik Tønder i en pressemeddelelse.

Vejle Boldklub er det seneste danske fodboldhold, der har bevæget sig ind i den virtuelle verden. FC København, Brøndby, OB, AaB og FC Nordsjælland er bare nogle af de klubber, der allerede er hoppet med på vognen, og det vil traditionsklubben fra NordicBet Ligaen altså ikke stå tilbage for.

- Vi ser flere fodboldklubber verden over, som vil satse på e-sporten, og det er forventeligt, at sporten vil vokse yderligere gennem de kommende år. Vi er en fodboldklub i det lokale, og vi vil gerne tage ansvar i og bakke op om spændende projekter med afsæt i det lokale. Herunder falder e-sportsholdet "Tricked" også ind, siger han.

På grønsværen har Vejle Boldklub i øvrigt god succes, i det klubben aktuelt fører Danmarks næstbedste række.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.