Dagens Spilforslag: FC Midtjylland overhaler Brøndby
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: FC Midtjylland overhaler Brøndby

Vi tager til Randers for at finde Dagens Spilforslag, når bund tager mod ligaens mulige nye tophold fra FC Midtjylland.

Mandag kl. 19.00
Randers FC - FC Midtjylland
2
1,70 @ NordicBet

Randers måtte i sidste runde sande, at en god 1. halvleg ikke er nok, hvis indsatsen ikke følges op efter pausen. Facit blev derfor, at kronjyderne tabte med 2-3 til Silkeborg. Det betyder, at den gennemsnitlige høst under Ricardo Moniz har været på 1,0 point pr. kamp, mens Hestene hentede 0,6 point under Ólafur Kristjansson i denne sæson.

FC Midtjylland har til sammenligning hentet 2,3 point pr. kamp i denne sæson, og ser vi alene på de sidste 10 kampe har høsten været på 28 af 30 mulige point.

FC Midtjylland spillede egentlig også en dårlig 2. halvleg mod OB, men Nicklas Helenius og Anders K. Jacobsen havde ikke skarpheden til at straffe midtjydernes sjusk, og så endte det hele med den ventede sejr til hjemmeholdet på 3-1.

Også denne kamp har udmærkede muligheder for at gå over 2,5 mål, men spillet er alligevel fravalgt, da det fortsat er uvist, hvordan Ricardo Moniz vil angribe en hjemmekamp mod et tophold. Hans hidtidige forsøg mod hold fra den nederste halvdel har vist, at Randers har forsøgt at kontrollere kampene, men det vil gæsterne i mandagens kamp næppe tillade.

Kian Hansen og Zsolt Korcsmar sidder ude med karantæne for FCM, og Alexander Munksgaard, der ellers ville være oplagt som hjælp til forsvarskvalerne, er ude med skade, mens Rasmus Nicolaisen først lige er vendt tilbage. Det kan selvfølgelig få afgørende betydning for spillet – og måske endda gøre over 2,5 mål aktuelt igen.

Ud fra de gældende forudsætninger bør Randers FC dog ikke være en trussel mod et FC Midtjylland-hold, der har alt at kæmpe for i toppen af rækken, så vi kører 2-tallet i forventning om, at Jess Thorup giver sig selv den bedst mulige anbefaling, før trænerens kontrakt skal forhandles i ly af vinterpausen. Motivatione hos FCM-spillerne bør naturligvis intet fejle, men med Brøndbys pointtab søndag til AGF, vil tre point ude mod Randers oven i købet betyde, at FC Midtjylland kan holde vinterpause med Superligaens førsteplads.