Video : Tipsbladet
Europa League

FCK skal besejres: Atlético Madrid sigter efter at vinde Europa League

Hos Atlético Madrid er de ikke bange for at drømme stort. De går efter at slå FC København ud af Europa League og vinde turneringen.

Der venter FC København en yderst vanskelig modstander i første runde af knockoutfasen i Europa League, hvor Atlético Madrid træder ind efter en tredjeplads i efterårets Champions League-gruppespil.

I Danmark kender vi alle Atlético Madrid, som er nået langt i de seneste års udgaver af Champions League, men det lader ikke til, at Atlético Madrid har det store kendskab til FC København forud for 1/16-finalerne.

Om ikke andet har det spanske storhold i hvert fald store ambitioner i Europa League, som klubben har vundet i både 2010 og 2012.

- De har vundet 12 ligatitler og otte pokaltitler. Vi skal sende vores scouts afsted for at se, hvordan de spiller i øjeblikket. Forhåbentlig kan vi nå til finalen i Lyon og vinde, lyder det fra Clemente Villaverde, der er bestyrelsesmedlem i Atlético Madrid, til klubbens hjemmeside.

Det første opgør spilles i Telia Parken den 15. februar, mens der er returopgør på Atlético Madrids nye hjemmebane, Wanda Metropolitano, syv dage senere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.