Randers-færing tilbage efter et års pause: Fodbold er bare alt
Foto: Getty Images
Superliga

Randers-færing tilbage efter et års pause: Fodbold er bare alt

De seneste 12 måneder har Brandur Hendriksson blot fået 16 minutters spilletid for Randers FC, men nu er han endelig skadesfri. Og det er dejligt, for fodbold fylder hele hans liv.

Så står han der igen, Brandur Hendriksson. Foran en forårssæson, hvor han har nået at bevise. For et år siden endte det, før det overhovedet kom i gang, for færingen rev sit korsbånd over i den sidste træningskamp inden turneringsstart, og siden har han siddet ude.

Næsten da. For Hendriksson fik lige 16 minutter i den næstsidste Superliga-kamp i efteråret, men det var så også, hvad det kunne blive til i 2017. Nu er den tidligere FCK'er dog skadesfri, og selv om han mangler at komme i den rette form, skal han nok være klar til forårspremieren om et par uger, mener han.

Og det er han glad for, for hele Hendrikssons liv drejer sig om fodbold, og så bliver det selvsagt lidt trægt, når man ikke kan spille.

- Når man ikke har lavet andet hele sit liv, er fodbold bare alt. Det er skønt at kunne spille igen. Det betyder sindssygt meget for for mig, og jeg glæder mig til træning hver dag, siger han til Randers Amtsavis.

22-årige Hendriksson har spillet 45 minutter i begge Randers' træningskampe her i opstarten, og han arbejder sig dermed tættere på den form, han gerne vil ramme. Kan han holde sig skadesfri indtil da, kan han se frem til forårsstart om to en halv uge.

Randers FC åbner foråret med en udekamp mod Hendrikssons tidligere klub FC København.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.