Klopp roser 'fantastiske' Firmino og Salah
Foto: Getty Images
Premier League

Klopp roser 'fantastiske' Firmino og Salah

Jurgen Klopp roser Roberto Firmino og Mohamed Salah, som han mener passer perfekt til Liverpools stil.

Liverpool slog søndag Southampton, og endnu engang var det Roberto Firmino og Mohamed Salah, der fik netmaskerne til at blafre. Det får nu Liverpool-træneren Jurgen Klopp til at rose den brandvarme duo.

- Vores drenge er vigtige for os. Det, jeg elsker, er selvfølgelig deres evner og attitude, men deres arbejdsmoral er utrolig, sagde den karismatiske tysker ifølge ESPN.

Han mener også, at de to profiterer af Liverpools spillestil, og at man ikke kan ligge nummer tre i Premier League uden så stærke spillere.

- De nyder godt af vores spillestil, det er helt sikkert. Vi spiller i de områder, hvor de godt kan lide at have bolden. I den her liga kan man ikke ligge nummer tre uden fantastiske spiller, og de er to fantastiske spiller. 

Salah har scoret 22 mål i Premier League i denne sæson, mens Firmino har scoret 12. Liverpool ligger i øjeblikket nummer tre i ligaen efter Manchester-klubberne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.