Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby har nu betalt Randers FC for Mayron George

I sidste uge manglede Lyngby BK at betale Randers FC for leje af Mayron George, men de penge er nået frem til bundrivalen nu.

Der er fire point og to placeringer i Superliga-tabellen til forskel på Randers FC og Lyngby Boldklub, så førnævnte er ikke interesseret i at hjælpe sidstnævnte unødigt. Derfor var det, som administrerende direktør Henrik Jørgensen sagde til tipsbladet.dk i sidste uge, "jo træls, hvis han skal spille gratis".

Det gjorde han ellers en kort overgang. For Randers FC betaler stadig Georges løn, mens Lyngby så betaler Randers et fast månedligt lejebeløb, men de penge kom ikke, da januar blev til februar. Derfor brugte ledelsen i Randers en del af sidste uge på at undersøge, hvordan det stillede dem og lejeaftalen.

Henrik Jørgensen afviste ikke, at Randers kunne ende med at begære Lyngby konkurs, hvis ikke de fik deres penge, selv om han helst var fri for det.

- Det kan blive yderste konsekvens. Hvis de ikke kan betale, hvad de skylder, er vi nødt til at reagere på det. Men vi kan også se i medierne, at Spillerforeningen har opfordret spillerne til at vente til på fredag, så hvad idé er der i det for os at tage retslige skridt nu, spurgte han retorisk.

Lyngby nåede med en ny gruppe lokale investorer at afværge konkursen i  11. time, og nu har Randers FC også fået pengene for Mayron George. Det bekræfter klubbens kommunikationschef, Kristian Fredslund Andersen, over for tipsbladet.dk.

Dermed er der altså sat flueben ud for endnu en af de løse økonomiske ender i klubben. Der er da også al mulig grund til at betale gode penge for George, der har scoret 7 gange i 12 kampe, siden han blev udlejet til Lyngby.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.