Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner efter opvisning af Sana: Han viser en fantastisk mentalitet

Armene er hævet over hovedet i Aarhus efter en vigtig udebanesejr på 0-1 over Hobro IK. Det skyldes særligt en stærk præstation af Tobias Sana.

Godt nok var spillet til tider ikke bestemt poleret, men forårspremieren bød på en smal sejr over Hobro IK. Og det var lige, hvad AGF havde brug for efter et svært efterår.

Midtvejs i anden halvleg formåede svenske Tobias Sana nemlig at sende en kanonkugle afsted til stor jubel for de medrejsende AGF-fans. Et fremragende mål, der førte til en kåring af Tobias Sana som matchvinder. Helt fortjent påpeger cheftræner David Nielsen, som også valgte at starte inde med Mustapha Bundu i angrebet.

- Det er den duo med den bedste opstart. De har præsteret igennem hele opstarten og vist sig frem fra dag et. Bundu og Sana var inde og træne klokken 10 i formiddags (mandag red.). Det siger alt om kulturen på det her hold, fortæller David Nielsen til stiften.dk og uddyber:

- Sana har ødelagt fodboldhold her hele opstarten. Jeg har ikke gjort så meget. Han har gjort meget selv. Han viser sult og er en leder. Han guider de unge og viser en fanstatisk mentalitet.

Også den defensive organisation får rosende ord med på vejen. David Nielsen glæder sig i særdeleshed over, at Pål Alexander Kirkevold ikke kom frem til en eneste chance.

Troen på bedre tider lever dermed i bedste velgående for AGF, der aktuelt placerer sig på en 11. plads i Superligaen.

Se målet af Tobias Sana oven for artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.