Video : Tipsbladet
Superliga

Kent Nielsen skældte ud trods 6-1-sejr mod Helsingør

OB's træner var ikke tilfreds med alle dele af holdets kamp, selv om det slog FC Helsingør med 6-1 i søndags. Især forsvaret skal blive bedre i aften mod FC Nordsjælland.

Det er over fem år, siden OB senest vandt en Superliga-kamp med fem overskydende mål, men søndag gjorde holdet netop det, da FC Helsingør blev sendt hjem fra Odense med 6-1. En glimrende start på foråret for fynboerne, men ikke så god, at der ikke var potentiale til forbedring.

Cheftræner Kent Nielsen var ikke lige imponeret af holdets forsvarsspil gennem hele kampen, og især presset skal være bedre, når OB i aften møder FC Nordsjælland på kunstgræsset i Farum. 

- Vi har påtalt internt, at vi ikke var tilfredse med den måde, vi forsvarede os på. Det siger vi ikke for at hæve os for højt op, men vi sætter os højere mål. Men der er noget psykologi i det. FCK gav også mange chancer væk den sidste halve time mod Randers. Der sker et eller andet, når man fører klart, siger Nielsen til Sport Fyn.

- Vi var ikke tilfreds med forsvaret mod indlæg og ikke tilfreds med, at vi ikke altid fulgte modspillerne med ind i feltet. Men ellers var det positivt, men mange har travlt med at fortælle, hvor dårlig Helsingør var. Vent og se. Andre vil få det væsentligt sværere end os mod dem.

FC Helsingørs enlige mål faldt da også til allersidst i kampen, hvor OB'erne måske, som cheftræneren siger, slækkede en kende på koncentrationen. 

Om holdet har forbedret sig tilstrækkeligt defensivt til at tilfredsstille Kent Nielsen, kan vi alle blive klogere på i aften, når der er kickoff fra Right to Dream Park klokken 19.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.