Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dortmund forlænger med Marco Reus

Marco Reus har forlænget sin kontrakt med Borussia Dortmund, så den nu løber indtil juni 2023.

Bundesligaens tredjeplads, Borussia Dortmund, har forlænget kontrakten med den tyske offensivprofil, Marco Reus, så klubben nu har papir på landsholdsspilleren indtil sommeren 2023.

Det har klubben annonceret i et opslag på Twitter.

- Jeg er glad og stolt over at fortælle, at jeg fortsætter med at spille for Borussia (Dortmund, red.). Dortmund er mit hjem, og BVB er min klub. Som barn drømte jeg om at spille i sort og gul, og jeg vil gerne have, at denne forlængelse sender et klart signal om min fremtid.

- Kontraktforlængelsen er en tak til vores fantastiske fans, der altid har støttet mig. Klubben har støttet mig i svære tider, så det var vigtigt for mig at takke dem, fortæller 28-årige Reus ifølge Bundesligaens hjemmeside.

Reus har været præget af skader de forgangne sæsoner, og han har kun optrådt i syv kampe for Dortmund i den indeværende sæson, hvor det er blevet til tre mål. Det er i alt blevet til 92 mål i 196 kampe for den tyske topklub.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.