Video : Tipsbladet
Superliga

Kort før retssag: Lyngby og ambulancefirma har begravet stridsøksen

Der ventede en retssag mellem Lyngby Boldklub og ambulancefirmaet Ambulix, men Superliga-klubbens nye ejere har fundet en løsning med Ambulix' ledelse.

I over et halvt år har Lyngby Boldklub og Ambulix været i strid om en regning. I efteråret røg de hårde ord frem og tilbage i medierne, og ambulancefirmaet endte med at sagsøge Superliga-klubben for den ubetalte regning på 50.000 kroner.

Men kort før parterne skulle have været i retten i sidste uge, fandt de en løsning. Henrik Hachel, der er ambulanceinspektør i firmaet, fortæller til tipsbladet.dk, at parterne er kommet overens med en løsning.

- Vi må ikke gå i detaljer med det, men vi er godt tilfredse. Vi havde en samtale med den nye formand, Tommy (Petersen, red.), og han lyder som en fornuftig mand. Han kunne slet ikke se, hvorfor alt det her var startet op. Det virker, som om de gerne vil have det til at køre ordentligt, lyder det fra ambulanceinspektøren.

Sagen begyndte, da Lyngby til de europæiske kvalifikationskampe mod Slovan Bratislava og Krasnodar skulle bruge en ambulance og en læge, som UEFA's regler foreskriver. Det hyrede klubben det private ambulancefirma til.

Men betalingen kom aldrig, som den ellers gjorde for førsterundekampen mod Bangor. Parterne skændtes efterfølgende i medierne; Lyngby-formand Torben Jensen kaldte beløbet på 50.000 kroner for "helt vanvittigt" og Ambulix' trussel om inkasso for "tågesnak".

Omvendt var Torben Jensen ifølge Henrik Hachel "uforskammet". Ikke overraskende nåede parterne ikke til enighed i det debatklima, og Ambulix endte altså med at sagsøge Lyngby Boldklub for at få pengene.

Men inden retsmødet, der skulle have fundet sted fredag i sidste uge, fandt Lyngbys nye ejere altså fællesfodslag med Henrik Hachel og co.

- De ringede til os og sagde: "Skal vi ikke se at få løst det her?" Det virker, som om ham Tommy og de andre har styr på det der og prøver at gøre det, så godt de kan. Det var i hvert fald en fornuftig samtale i modsætning til med de tidligere (ejere, red.), siger Hachel.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lyngby Boldklub til sagen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.