Maradona stopper efter misset oprykning
Foto: Getty Images
Generelle

Maradona stopper efter misset oprykning

Diego Maradona stopper i Al Fujairah, efter at han ikke formåede at sikre oprykning til den bedste række.

For knap et år siden blev legendariske Diego Maradona præsenteret som cheftræner for Al Fujairah i Emiraternes næstbedste række, og her skulle han føre Al Fujairah tilbage i den bedste række efter et toårigt fravær.

Men nu står det klart, at det ikke bliver en realitet. For efter en sæson med 11 sejre og ingen nederlag i 22 kampe, endte Maradonas mandskab på tredjepladsen, der ikke giver oprykning.

Efter den missede oprykning har Maradona og klubben besluttet sig for at stoppe samarbejdet. Det meddeler hans advokat ifølge Sky Sports.

- Efter dagens kamp og efter at have misset målet om at rykke op, vil Diego Maradona ikke længere være træner for dette hold, fortalte advokaten, der understregede, at det var en gensidig beslutning.

Det var anden gang, at den 57-årige argentiner var træner i Emiraterne. I 2011-12-sæsonen var han træner for Al-Wasl. Han har også været argentinsk landstræner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.