Svensker smutter fra Panathinaikos: Ingen løn i 2018
Foto: Getty Images
Generelle

Svensker smutter fra Panathinaikos: Ingen løn i 2018

Svensk angriber smutter fra Panathinaikos efter ikke at have fået løn i hele 2018.

2018 har ikke været et indbringende år for den svenske angriber Guillermo Molins. 

Den tidligere Malmö FF-spiller tørner ud for den græske storklub Panathinaikos, og det er velkendt, at klubben har store økonomiske problemer, og at det kniber med at betale lønningerne. Det har også ramt Molins, der ikke har fået løn en eneste gang i 2018 - december-lønnen er den seneste, der er tikket ind på kontoen. 

Nu gider han ikke vente længere, og derfor søger han væk. 

- Det hele handler om økonomi, og at de ikke betaler. Vi spillere er selvfølgelig meget utilfredse. Vi har skrevet under på en kontrakt, der sikrer os en vis løn, og når man får nul kroner i flere måneder, er der noget, der ikke stemmer. Vi har forsøgt at gøre, hvad vi kan. Vi strejkede en uge fra mandag til lørdag og spillede så en kamp søndag, vi vandt, men klubben blev fratrukket point kort efter. Det er, som om vi hele tiden får et spark i hovedet af vores egen klub, siger Molins til Fotbollskanalen.

Svenskeren har som nævnt gået i fem måneder uden at få løn, og han fortæller, at spillerne løfter i flok, så det ikke i lige så høj grad rammer klubbens øvrige ansatte, der ikke har lige så mange penge på kontoen som professionelle fodboldspillere.

- Da jeg kom til klubben, skrev jeg under på en aftale og fik, hvad jeg synes, jeg er værd. Havde jeg vidst, at jeg ville mangle de penge, jeg gør i dag, var jeg aldrig kommet, for jeg har fået mindre end det, vi blev enige om, Men det er ikke os spillere, der har det hårdest. Det har klubbens øvrige ansatte - massørrne, kokkene og rengøringspersonalet. De får heller ikke en krone. Derfor gik vi spillere sammen for at betale deres løn. 

Tipsbladet.dk har tidligere beskrevet, hvordan Rasmus Thelander heller ikke fik løn i Panathinaikos, og for et par uger siden kom det også frem, at klubben skylder FC Københavns Carlos Zeca penge.

Panathinaikos forsøgte forud for denne sæson at købe Teemu Pukki i Brøndby IF, men en transfer faldt aldirg på plads. Det er finnen næppe ked af.

Panathinaikos er med en runde tilbage nummer 12 i den græske liga. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.