Video : Tipsbladet
Superliga

Pukki tæt på exit? Serbiske mestre vil lande hurtig aftale

Røde Stjerne Beograd er angiveligt på vej til at hente Teemu Pukki i Brøndby IF, og de serbiske mestre håber på en hurtig aftale med den finske profil.

Brøndby IF har haft stor succes i denne sæson, og meget tyder på, at det hele kan ende ud i et dansk mesterskab. Herfra venter en hård kamp for at holde på nogle af de helt store profiler, og en af dem er den finske offensivspiller Teemu Pukki.

Endnu er det ikke afgjort, om Pukki bliver i Brøndby i den kommende sæson, eller om han søger væk. Nu er der dog interessant nyt fra Serbien, hvor de serbiske mestre håber på at lande en aftale inden for de kommende uger.

Det er Røde Stjerne Beograd, der ifølge Mozzart har set sig varme på Pukki. Det sker efter at klubben for nyligt har sagt farvel til Richmond Boakye, der skiftede til kinesiske fodbold efter en aftale til en værdi af godt 50 millioner danske kroner.

Nu jagter man offensive forstærkninger i Beograd, og første mål er Teemu Pukki.

Målet er en aftale inden for få dage, men mestrene ved også, at det bliver svært at hente den finske profil. Særligt med henblik på et muligt Brøndby-mesterskab og udsigten til Champions League.

I Røde Stjerne kan man dog også tilbyde Champions League-kvalifikationsspil, og håbet er, at man med en markant økonomisk aftale vil kunne lokke Teemu Pukki væk fra Brøndby IF, melder Mozzart.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.