Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Ajax afviser Dortmund-bud på stortalent

Dortmund har afgivet et bud på Ajax-profilen David Neres, men hollænderne ønsker ikke at sælge brasilianeren og har derfor afvist.

Ajax er en stor talentfabrik, men det kniber med at holde særligt længe på de største talenter. I Dortmund løber der også rigtig mange unge, talentfulde spillere rundt, men tyskerne er bedre til at holde på talenterne, da de spiller på et noget højere niveau.

Det er derfor ikke noget unaturligt i, at Dortmund nu forsøger at kapre en af Ajax’ største talenter.

Ifølge den hollandske avis, De Telegraaf, har Dortmund afgivet et bud på 223 millioner kroner til Ajax for David Neres, men den hollandske storklub har ifølge selvsamme avis afvist tilnærmelsen.

Den 21-årige brasilianer er angiveligt utilfreds med, at Ajax ikke har accepteret buddet fra Dortmund, og hollænderne har tilsyneladende heller ikke planer om at ændre holdning, hvis Dortmund vender tilbage med et nyt og forbedret bud.

Brasilianeren, der blev hentet til Ajax i januar 2017, har i denne sæson lavet 14 mål og 13 assists i 32 ligakampe for Ajax.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.