• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Benjamin Lillelund

Fischer fik VM-debut: Det var en speciel følelse

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Viktor Fischer fik sine første spilleminutter til et VM, da han blev skiftet ind mod Frankrig.

Af Benjamin Lillelund

I flere år har Viktor Fischer været omkring det danske A-landshold, men da Danmark sidste gang var med til en slutrunde til EM i 2012, har FC København-profilen aldrig fået spilletid til en slutrunde før.

Indtil i går. Her blev Fischer skiftet ind i Danmarks sidste VM-gruppekamp mod Frankrig, da der var 30 minutter tilbage.

Og for ikke at lade sig rive for meget med over at stå i en så ekstraordinær situation, var Fischer nødt til lige at finde sin familie på tribunen.

- Det var en speciel følelse at stå der. Min kæreste, min far og min bror var der i dag, så jeg tænkte på lige at kigge over på dem. Det giver noget jordnært at have den kontakt med sin familie, selvom der er mange mennesker og det er en stor scene ved verdens største fodboldturnering.

- Det får én ned på jorden at komme i kontakt med dem. Det gav ro. Absolut ro. Det er det bedste, man kan få i den situation, siger Viktor Fischer til TV2 Sport.

Viktor Fischer kan få endnu flere minutter til VM, hvis han kommer på banen mod Kroatien i 1/8-finalen på søndag.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.