Forbavset Bo Henriksen: Vi talte i telefon 10-15 gange
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Forbavset Bo Henriksen: Vi talte i telefon 10-15 gange

Bo Henriksen lægger ikke skjul på, at han var noget forbavset, da Martin Pusic pludselig bankede på døren og ville ud af kontrakten med AC Horsens.

Søndag formiddag skrev AC Horsens kontrakt med Martin Pusic - torsdag middag blev den to-årige aftale ophævet.

Ja, det var noget af en bombe, den østjyske Superliga-klub detonerede torsdag, da klubben kunne meddele, at Martin Pusic, der har en fortid i Esbjerg fB, FC Midtjylland AGF og FC København ikke længere kunne se sig selv i dansk fodbold. Derfor gik klubben med til at ophæve samarbejdet. Angriberen nåede at spille et kvarter for Horsens i mandags mod FC København.

ACH-manager Bo Henriksen erkender, at han var noget forbavset, da Martin Pusic bankede på døren og bad om at få kontrakten ophævet.

- Jeg var da overrasket. Det var en meget speciel situation – især efter de mange samtaler, vi har haft. Vi har nok talt i telefon 10-15 gange og havde et møde på tre-en-halv time, inden han skrev under, og vi fik afstemt nogle ting, og jeg fik forklaret om de værdier, vi har i AC Horsens. Det var han indforstået med, så ja, den havde jeg da ikke lige set komme, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg havde da gerne set ham spille i AC Horsens, men jeg vil hellere have, at han er ærlig i stedet for at gå rundt og spille et skuespil. Jeg vil hellere have med et ærligt menneske at gøre, så det har jeg et eller andet sted respekt for. Jeg tror, at den snak, vi havde om menneskelige værdier, fik ham til at reflektere over nogle ting, men i bund og grund er det jo Martin, du skal snakke med. Vi i AC Horsens kan se os selv i øjnene, det er helt sikkert. 

Er det dit indtryk, at der lå andet bag Pusic' beslutning end det faktum, at han ikke længere ser sig selv i dansk fodbold? At det måske kan have noget med AC Horsens at gøre?

- Nej, overhovedet ikke.

Får Martin Pusic penge med fra AC Horsens?

- Jeg kan selvfølgelig ikke gå i detaljer om den aftale, vi indgik med Martin, men det her har i hvert fald ikke været nogen økonomisk bét for AC Horsens.

Så nu skal du finde en ny angriber?

- Ja, nu skal jeg finde en ny og måske også et par stykker mere. Vi er jo egentlig bare tilbage til, hvor vi var for en uge siden, så vi er ikke helt på bar bund.

Mens jeg har dig - hvordan står det til med ryggen?

- Det går fandeme fint, du. Jeg er klar til at fejre en ny sejr mod Randers, slutter Bo Henriksen. 

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Martin Pusic.