Dagens Spilforslag: Tottenham tryner nedtrykte Newcastle
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Tottenham tryner nedtrykte Newcastle

Udestærke Tottenham har vundet de tre seneste besøg på St. James' Park.

Lørdag kl. 13.30
Newcastle - Tottenham
2
2,10 @ NordicBet

Kaos hersker i Newcastle, hvor manager Rafa Benítez har svært ved at skjule sin frustration over tingenes tilstand. Samtidig har The Magpies haft problemer med at score i præ-sæsonens kampe, hvor de sort/hvide er gået målløse fra banen i tre af fem kampe trods middelmådig modstand.

Transferaktiviteten har været stor i det nordengelske, og mens det endnu er for tidligt at fælde en endelig dom over til- og afgange, så er det sikkert, at de mange udskiftninger tager tid at ælte ind på holdet. Omvendt forholder det sig i Tottenham, hvor kontinuitet er nøgleordet, efter det er lykkedes at holde fast på alle stjernerne til den nye sæson.

Opstarten har da også været fornuftig med fire sejre i seks kampe mod flere gode modstandere. Tottenham var sæsonens næstbedste hold på udebane i sidste sæson med 10 sejre i 19 kampe, mens holdet har vundet tre af de sidste besøg på St. James’ Park.

Premierekampe er altid en svær størrelse, men Tottenham vandt faktisk det identiske opgør ude mod Newcastle i sidste sæson. Og til odds 2,10 sætter jeg pengene på driftssikre og udebanestærke Tottenham mod det nordengelske galehus.

Læs også:
Spilforslag til Premier League