Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle Solbakken: Vi manglede det sidste

FC København manglede marginalerne for at tage sejren mod AGF, vurderer Ståle Solbakken.

Da FC København i dag mødte AGF på udebane, var det med et stort overtag til udeholdet i løbet af kampen. FC København var konstant oppe på modstanderens banehalvdel og dominerede kampen, men alligevel var det AGF, der kom foran.

FC København pressede ihærdigt på hele anden halvleg, men man skulle helt hen til overtiden, før de blev belønnet for indsatsen. Her scorede Viktor Fischer nemlig det udlignende mål, så FC København fik et point med hjem.

Ståle Solbakken var tilfreds med den præstation, som han så fra sit hold, der også holdt AGF væk i næsten hele kampen, selvom den sidste skarphed manglede.

- Vi manglede de sidste aktioner, men når det er sagt, spiller vi på udebane mod et hold, der forsvarer rigtig godt, og vi får skabt fem til seks store chancer. De har en enkelt kontra og et skud 400 meter udefra. Det så fornuftigt ud, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Nu kan Ståle Solbakken se frem til torsdagens Europa League-opgør mod Atalanta. En svær kamp, spår han.

- Det kræver, at vi præsterer på vores højeste i begge kampe og også har lidt held. Vi kommer til at skulle forsvare også, siger Ståle Solbakken.

FC København starter på udebane mod Atalanta og spiller hjemmekampen om to torsdage.