Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen planer om lejeaftale: SønderjyskE vil arbejde med tre venstre backs

SønderjyskE har ingen planer om at udleje Simon Poulsen eller Nicholas Marfelt efter tilgangen af Joao Pereira.

Mandag formiddag hentede SønderjyskE portugisiske Joao Pereira til klubben på en toårig aftale, og han er nu udset til at skulle kæmpe om spilletiden med Simon Poulsen og Nicholas Marfelt.

Det glæder klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen, at der nu er yderligere konkurrence på venstre back, men han hæfter sig også ved, at Joao Pereira kan blive brugt i midterforsvaret, hvis det er nødvendigt.

- Nu opstod den her mulighed, og vi har vurderet, at det giver god mening. Det er altid godt med øget konkurrence. Pereira er en anderledes type end Poulsen og Marfelt, og derfor giver det os nogle muligheder mod forskellige modstandere. Der er så også det i det, at han kan gå ind i vores midterforsvar, og så er han en herlig gut, der kende forholdene og derfor ikke har brug for en tilvænningsperiode. Og nej, der er ikke aktuelle planer om at leje en af vores venstre backs ud, siger han til Jydske Vestkysten.

Det har været Nicholas Marfelt, som har været foretrukket på venstre back i denne sæson hos SønderjyskE, og det har frustreret Simon Poulsen, som nu kan se frem til muligvis at ryge endnu længere ned i hierarkiet.

Den tidligere landsholdsspiller har dog kontraktudløb hos SønderjyskE ved årsskiftet, og noget kan tyde måske tyde på, at han ikke har en fremtid i klubben.