• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Officielt: AGF har solgt Aleksandar Jovanovic

Officielt: AGF har solgt Aleksandar Jovanovic
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Målmand Aleksandar Jovanovic er blevet solgt til SD Huesca.

Af Kenneth Jensen

Den 25-årige målmand Aleksandar Jovanovic er fortid i dansk fodbold.

AGF har netop meldt ud, at man har solgt keeperen til den spanske oprykkerklub SD Huesca.

- Vi har hele tiden vidst, at Jovanović har haft ambitioner om at prøve sig af på øverste hylde og derfor nok ikke ville blive sin kontraktperiode ud. Jovanović har igennem længere tid været en del af en stærk defensiv, og nu er der så opstået en mulighed, der baner vejen for, at han prøve sig af på højeste niveau, og som også var tilfredsstillende for os. Vi ønsker Jovanović held og lykke med de nye udfordringer og takker ham for hans tid i klubben, siger sportschef i AGF Peter ’PC’ Christiansen i en pressemeddelelse.

Målmanden kom fra Radnicki Nis i 2016, og han fik to år i dansk fodbold, hvor han bare voksede og voksede. Nu venter så et nyt og spændende eventyr for den 25-årige serber, der har været god for AGF og alene i denne sæson har reddet to straffespark.

- Jeg vil gerne sende en stor tak til mine holdkammerater, trænerne, staben og ikke mindst til tilhængerne for en god tid i Aarhus. Jeg har nydt hver eneste minut, jeg har spillet foran de bedste fans i Danmark. Men jeg er også glad og meget taknemmelig for, at dette skifte kunne lade sig gøre, og jeg ser nu frem til nye udfordringer i Spanien. Jeg vil altid bære AGF og fansene i hjertet, og ønsker klubben alt det bedste i fremtiden, siger Aleksandar Jovanović.

Han er rejst til Spanien for at gennemgå sit lægetjek, meddeler AGF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus