• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Officielt: AaB køber angriber i Groningen

Foto: Getty Images

Det har været under opsejling i nogen tid, og nu er det ganske vist. Tom van Weert skifter Groningen ud med AaB, der sender Jannik Pohl den anden vej.

Af Anders Dehn

En dansker den ene vej og en hollænder den anden.

AaB har i dag sagt farvel til Jannik Pohl, der er blevet præsenteret som ny angriber i Groningen, og til gengæld har AaB hentet en frontløber i selvsamme klub. Det er som ventet Tom van Weert, der slutter sig til Superligaens nummer fire.

Læs også: Officielt: Jannik Pohl skifter til FC Groningen

Det bekræfter AaB i en børsmeddelelse. Her fremgår det, at klubben har solgt Jannik Pohl og købt van Weert. AaB skriver samtidig, at de to handler ikke påvirker forventningerne til årets regnskab. Det lyder stadig på et underskud på mellem 18 og 28 millioner kroner.

Tom van Weert scorede i sidste sæson 12 mål i den bedste hollandske række, og skal man tro hans gamle holdkammerat, Sander Fischer, der nu er i Vendsyssel FF, bliver angriberen en stor succes.

- Nu har jeg spillet nogle kampe i Superligaen for Vendsyssel, og med mit kendskab til angriberne i rækken så er Tom van Weert et super køb. Jeg tror, han kommer til at gøre det godt og score en del mål, sagde Sander Fischer til Nordjyske.

Tom van Weert havde ét år tilbage af sin kontrakt med Groningen.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.