Agent til Brøndby-emne: Tror ikke, der sker noget
Foto: Getty Images
Superliga

Agent til Brøndby-emne: Tror ikke, der sker noget

Amir Rrahmani kommer med al sandsynlighed ikke til Brøndby IF, fortæller spillerens agent.

Brøndby IF har haft problemer i midterforsvaret i denne sæson. Både skader og svingende præstationer har gjort forsvaret usikkert, og i de seneste seks kampe har sidste sæsons sølvvindere indkasseret mål.

Så selvom de blå-gule fra Vestegnen torsdag eftermiddag hentede Besar Halimi hjem til Brøndby, så er det næppe utænkeligt, at en ny midtstopper også kunne være på vej. 

Denne midtstopper kunne meget vel være Dinamo Zagrebs Amir Rrahmani, som det kroatiske medie Slobodna Dalmacija tidligere på ugen kunne berette var på Troels Bechs blok, hvilket spillerens agent også bekræftede til tipsbladet.dk.

Nu fortæller agenten dog, at interessen fra Vestegnen er stilnet af kort før deadline:

- Der er intet nyt. Jeg har ikke hørt noget fra Brøndby, og der har ikke været nogen kontakt i de seneste par dage. Jeg tror ikke, at der kommer til at ske noget, fordi vi er på den sidste dag nu. 

- Det er den sidste dag, og vi burde have hørt fra dem de seneste par dage, hvis der skulle ske noget. Så lige nu tror jeg ikke, at det kommer til at ske, siger Amir Rrahmanis agent, Adrian Aliaj, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Brøndby har indkasseret mange mål i de seneste mange kampe, så at de ikke mangler en central forsvarsspiller - det forstår jeg ikke, siger Adrian Aliaj.

Midtstopperen har kontrakt med Dinamo Zagreb frem til sommeren 2021. 

Transfervinduet smækker i aften kl. 23.59 - følg med i vores LIVE-blog her.