Højbjerg og Billing scorede begge deres første Premier League-mål

Huddersfield spillede lørdag eftermiddag 1-1 med Everton, hvor Philip Billing kom på måltavlen for førstnævnte. Det samme gjorde Pierre Emile Højbjerg, da Southampton vandt med 2-0 over Crystal Palace.

De danske midtbanespillere Pierre Emile Højbjerg og Philip Billing kommer givetvis til at huske på 1. september 2018 mange år ud i fremtiden. Det var nemlig dagen, hvor de scorede deres første Premier League-mål.

For Billing skete det i Huddersfields kamp mod Everton lørdag eftermiddag, hvor førstnævnte klub fik hjørnespark efter godt 33 minutters spil. Herefter blev et hjørnespark sendt ind i feltet, hvor først Mathias Zanka Jørgensen vandt en duel, så bolden kunne gå videre til Billing, som herefter headede bolden i kassen.

Bare to minutter efter fik Everton dog udlignet til kampens resultat 1-1, da Calvert-Lewin satte hovedet på et indlæg fra Lucas Digne. Pointet fordobler Huddersfields samlede antal til to efter fire kampe.

Derudover tog Southampton med Jannik Vestergaard og Pierre Emile Højbjerg en sejr på 2-0 over Crystal Palace, hvor Højbjerg scorede kampens sidste mål i overtiden efter et kontrastød, som altså var hans første mål i den bedste engelske række.

Tidligere på dagen havde Liverpool vundet med 2-1 over Leicester, og de indtager nu førstepladsen med Chelsea, som vandt med 2-0 over Bournemouth efter scoringer af Pedro og Hazard i et opgør, hvor Chelsea sad tungt på opgøret.

Endelig vandt Wolverhampton med 1-0 ude mod West Ham, mens Fulham og Brighton spillede 2-2.

Mens Liverpool og Chelsea deler førstepladsen, så kan Tottenham med en sejr over Watford komme op på siden af dem. Det samme gælder i øvrigt for Watford.