• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Mourinho afviser: Ronaldo var aldrig en mulighed

Mourinho afviser: Ronaldo var aldrig en mulighed
Foto: Denis Doyle/Getty Images

Det var aldrig et tema at hente Cristiano Ronaldo til Manchester United denne sommer, på trods af hans ønske om at skifte væk fra Real Madrid

Af Mikkel Sloth

Efter en fantastisk flot karriere hos Real Madrid, forlod Cristiano Ronaldo denne sommer kongeklubben til fordel for italienske Juventus. Men den destination var måske en overraskelse for mange, der i stedet havde forventet at se den portugisiske superstjernes vende tilbage til sin tidligere klub Manchester United.

Her spillede med med stor succes inden skiftet til Real Madrid, og klubben bliver i øjeblikket trænet af José Mourinho, som han også arbejdede sammen med under den karismatiske træners tid hos Los Blancos.

Men ifølge José Mourinho selv, var det aldrig en mulighed at se Cristiano Ronaldo vende tilbage til Old Trafford denne sommer. I hvert fald citere engelske Sky Sports ham for kategorisk at afviser, at det nogensinde var et tema.

- Cristiano var aldrig på mit bord, så jeg kunne sige 'ja' eller 'nej' til, at Cristiano skulle komme til os. Det var aldrig på bordet.

Det blev i stedet Juventus, der løb hans underskrift, og det forstår José Mourinho egentligt godt. Juventus har de seneste år været suveræne i Serie A, men mangler endnu at hive Champions League-trofæet hjem. Nu tror Mourinho på, at de har købt spillerne til at få det til at lykkes.

- Deres mål er tydeligvis at vinde Champions League, hvilket de var tæt på at gøre de to gange, de nåede finalen. Det er et af de største hold i Europa, og har brugt nogle af de største penge. Efter Liverpool mål det være dem.

- De har købt fantastiske spillere: Cristiano, (Emre) Can og (Leonardo) Bonucci. Absolutte topspillere.

Netop Manchester United og Juventus står over for hinanden i dette års Champions League, og her lover  José Mourinho to svære opgør for Cristiano Ronaldo og hans nye holdkammerater.

Superliga

Mere Superliga

Fokus