Nicolai Jørgensen efter comeback: Har savnet det så meget
Foto: Getty Images
Benelux

Nicolai Jørgensen efter comeback: Har savnet det så meget

Den danske landsholdsangriber fik søndag seks minutter på banen, da Feyenoord spillede 1-1 med AZ Alkmaar.

Den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen fik søndag middag comeback efter en mere eller mindre rædselsfuld sommer. 

Efter et par dårlige præstationer til VM, der angiveligt skulle have kostet ham et skifte væk fra hollandske Feyenoord, blev han kort tid efter skadet, og havde derfor ikke været i aktion, siden at han brændte det famøse straffespark mod Kroatien i ottendedelsfinalen. 

Da stadionuret viste 85 i ligakampen mellem AZ Alkmaar og Feyenoord erstattede danskeren så Robin van Persie i en kamp, der endte 1-1, men som for danskeren vil blive husket for meget mere end det:

- Når man ikke kan spille fodbold, savner man noget i sit liv. Adrenalinen og kontakten med sine holdkammerater. Det har været et par meget lange måneder, og jeg har næsten været deprimeret. Derfor var det også en utrolig dejlig følelse at komme tilbage på banen. Jeg har simpelthen savnet det så meget.

- Jeg er endnu ikke i topform, men nu har jeg fået de første minutter og skal bare fortsætte. Den kommende periode er hektisk med en masse kampe, så jeg håber at kan komme tilbage på 100 procent så hurtigt som muligt, fortæller angriberen til hollandske ad.nl.

Næste opgave for Feyenoord er en hjemmekamp mod Utrecht på søndag i Æresdivisionen.